DiziFilmHaberler

2020’de Vizyona Girecek Yepyeni 52 Film

No Time to Die ve Godzilla VS. Kong‘dan Yırtıcı Kuşlar ve Eternals’a… 2020’de vizyona girmesi dört gözle beklenen 52 filmi listeledik.

Sabrımızın sonucunu alabileceğimiz bir yıla çok az kaldı! Siz de 2020’de vizyona girecek olan bazı filmler için sanki yüzyıllardır bekliyor gibi hissetmiyor musunuz? Mesela sonunda bir sonraki James Bond filmi olan No Time to Die’ı izleyebileceğiz. Her ne kadar Craig David, bu filmin oynayacağı son James Bond filmi olacağını duyursa da… Sonra Bad Boys ve Legally Blonde’un uzun süredir beklenen filmleri var. Top Gun: Maverick ile Tom Cruise’u, Wonder Woman 1984 ile Gal Gadot’u izleyebileceğiz. Scarlett Johansson’un Black Widow’u da yolu gözlenen yapımlar arasında.

Kısacası, her biri birbirinden harika filmler hakkında heyecanlanmak için asla erken değil! Bu yüzden vizyon tarihlerini şimdiden takviminize işaretleyin.

Bizi Takip Edin:

Twitter

Letterboxd

Youtube

Ocak

The Grudge (Garez, 2020)

Yönetmen: Nicolas Pesce

Oyuncular: Andrea Riseborough, Beth Gilpin, John Cho, Demian Bichir, Lin Shaye

Tür: Korku, gerilim

Vizyon Tarihi: 3 Ocak 2020

The Grudge (Garez) Konusu ve Özeti

Banliyöde bulunan bir evde büyük bir katliam gerçekleşmiştir. Evin genç annesi, tüm ailesini öldürmüştür. Cinayeti incelemekle görevlendirilen genç bir dedektif ve bir kadın, araştırmalarının sonucunda bu evin içinde yaşayanları ölüme mahkul eden bir hayalet tarafından lanetlendiğini fark ederler. Aynı mahallede yaşayan bekar bir anne, kendini ve oğlunu bu lanetli evin kötü ruhlarından kurtarmak için büyük mücadeleler verecektir.

Bad Boys for Life (Bad Boys: Her Zaman Çılgın, 2020)

Yönetmen: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Oyuncular: Will Smith, Martin Lawrence
Tür: Aksiyon, Komedi
Vizyon Tarihi: 17 Ocak 2020

Bad Boys for Life (Bad Boys: Her Zaman Çılgın) Konusu

Mike Lowery ve MArcus Burnnet adlı iki narkotik polisinin uyuşturucuya karşı savaş açmasının konu edildiği filmde, ikilinin yaşadığı maceralara tanıklık edeceğiz. Armando Armas ismindeki bir uyuşturucu baronunun peşine düşen ikili, bu soğukkanlı katili yakalamaya çalışırken çok zorlanacaktır.

Dolittle

Yönetmen: Stephen Gaghan
Oyuncular: Robert Downey Jr., Michael Sheen, Antonio Banderas, Tom Holland, Selena Gomez, Marion Cotillard, John Cena
Tür: Komedi, Aile
Vizyon Tarihi: 17 Ocak 2020

Dolittle Konusu ve Özeti

Seslendirme kadrosu ile dikkat çeken filmde, Marvel evreninin Iron Man’i Robert Downey Jr başrolde! Dolittle filminin konusu ise şöyle: Hayvanlarla konuşabilme yeteneğine sahip Dr. John Dolittle, İngiltere kraliçesini kurtarma görevi için yola çıkar. Bu zorlu seyahat esnasında pek çok tehlikeye maruz kalır; fakat hayvanlar onu korur ve kollar. Fragmanda görebildiğimiz üzere Amerikalı oyuncu Robert Downey Jr, İngiliz bir karakteri canlandırdığı için farklı bir aksanla izleyici karşısına çıkacak.

Şubat

Birds of Prey And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn / Yırtıcı Kuşlar

Yönetmen: Cathy Yan
Oyuncular: Margot Robbie, Jurnee Smollett-Ball, Mary Elizabeth Winstead
Tür: Aksiyon, Macera
Vizyon Tarihi: 7 Şubat 2020

Birds of Prey / Yırtıcı Kuşlar Konusu

Margot Robbie’li son Suicide Squad büyük bir hayal kırıklığıydı. Bu film için güzel oyuncu: “Hiç tahmin etmeyeceğiniz kadar çok güleceksiniz.” dedi. Filmin konusu ise şöyle: Harley Quinn, Gotham’da kötülüklere karşı savaşan Helen Bertinelli ve yakın dövüş ustası Dinah Laurel; bir mafya babasının kaçırdığı genç kızı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Bakalım Harley Quinn ve ekibi Black Mask ile giriştiği bu mücadeleden sonuç alabilecek mi?

Sonic the Hedgehog / Kirpi Sonic

Yönetmen: Jeff Fowler
Oyuncular: James Marsden, Ben Schwartz, Jim Carrey, Tika Sumpter, Neal McDonough
Tür: Macera
Vizyon Tarihi: 14 Şubat 2020

Sonic the Hedgehog / Kirpi Sonic Konusu

Kötü doktorun aldığı yüzükleri geri almaya çalışan Sonic’in hikayesini izleyeceğiz. Devlet görevlileri ve hükümet, kirpi Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Onun ise tek isteği Doktor Eggman’dan yüzükleri alabilmektir. Green Hills kasabasının şerifi Tom Wachowski de kirpi Sonic’e yardım etmek ister; fakat çok zorlu bir mücadeleye girdiğinin farkında değildir.

Fantasy Island / Hayal Adası

Yönetmen: Jeff Wadlow
Oyuncular: Lucy Hale, Maggie Q, Portia Doubleday, Charlotte McKinney, Michael Peña, Michael Rooker
Tür: Fantastik, Korku
Vizyon Tarihi: 14 Şubat 2020

Fantasy Island / Hayal Adası Konusu ve Özeti

Hayal Adası, bir grup insanın, doyasıya eğlenmek ve hayallerini gerçekleştirmek için Fantasy Island’a gitmelerini konu alıyor. Adaya vardıklarında doğaüstü olaylara ve korkutucu karanlık temalara maruz kalacaklarından haberleri yoktur. Hayatta kalmak uğruna büyük bir mücadele vermek zorunda kalan insanlara ne olacağını ise bekleyip göreceğiz.

Bloodshot / Durdurulamaz Güç

Yönetmen: Dave Wilson
Oyuncular: Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim
Vizyon Tarihi: 21 Şubat 2020

Bloodshot / Durdurulamaz Güç Konusu ve Özeti

Denizci Ray Garrison ve karısı öldürülür. Kimliği belli olmayan bilim adamları Ray Garrison’ı tekrar canlandırır. Geçmişe dair hiçbir şey hatırlamayan Ray, hafızası yerine gelmeye başladığında kimler tarafından öldürüldüğünü hatırlar ve yıkıcı bir mücadele vermeye karar verir. Bu sırada cinayetin arkasındaki tüm komplo ise yavaş yavaş çözülecektir.

Mart

A Quiet Place 2 / Sessiz Bir Yer Bölüm 2 – Corona Virüs Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: John Krasinski
Oyuncular: Emily Blunt, Noah Jupe, Cillian Murphy
Tür: Gerilim, Fantastik
Vizyon Tarihi: 20 Mart 2020 4 Eylül 2020

A Quiet Place 2 / Sessiz Bir Yer Bölüm 2 Konusu ve Özeti

2018 yapımı korku filmi Sessiz Bir Yer filminin devam filmi olarak izleyeceğimiz Sessiz Bir Yer 2, yine nefes kesici bir hikaye ile geliyor. Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds’ın bulunduğu ilk filmde, hayatlarını kurtarmak için ses çıkarmamaya çalışan bir ailenin macerası konu ediliyordu. Filmin devam serisinin ise ilk filmde canlarını kurtarmayı başaran kişilerin hayatlarını nasıl devam ettirdiğini konu alması bekleniyor.

20 Mart 2020’de vizyona girmesi beklenen A Quiet Place 2 coronavirus sebebiyle ertelendi. ABD için yeni vizyon tarihi 4 Eylül 2020 olarak açıklanan A Quiet Place 2, ülkemizde de büyük ihtimalle eylül ayında vizyona girecek.

Mulan – Coronavirüs Sebebiyle Vizyon Tarihi Ertelendi

Yönetmen: Niki Caro
Oyuncular: Yifei Liu, Jet Li, Donnie Yen, Gong Li
Tür: Macera, Aile
Vizyon Tarihi: 25 Mart 2020 24 Temmuz 2020

Mulan Konusu ve Özeti

Çin İmparatoru, her aileden bir erkeğin Kuzey istilacılarının saldırılarına karşı ülkeyi koruması gerektiğine ve İmparatorluk Ordusu’na katılmasının zorunlu olduğunu söyler. Hua Mulan, savaşçı babasının büyük kızı olarak hasta babasının sağlığından endişelenip, onun yerine erkek kılığına girerek savaşa katılır. İsmini Hua Jun olarak değiştirerek orduya katılan Mulan, yetenekli bir savaşçıya dönüşürken komutanına aşık olur.

25 Mart 2020’de vizyona girmesi planlanan Mulan koronavirüs sebebiyle ertelenen filmler arasında yerini aldı. Mulan’ın yeni vizyon tarihi 24 Temmuz 2020 olarak belirlendi.

Nisan

Onward / Hadi Gidelim – Koronavirüs Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: Dan Scanlon
Oyuncular: Tom Holland, Chris Pratt, Octavia Spencer, Julia Louis-Dreyfus
Tür: Animasyon, Fantastik
Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2020

Onward / Hadi Gidelim Konusu

İki küçük elf kardeş, babalarını çok küçük yaşta kaybetmiştir. Bir gün kardeşler, çok özledikleri babalarını dünyadaki bir büyü sayesinde görebileceklerini öğrenir. Babalarını görebilmek için bu büyüye sahip olmaya çalışan kardeşler kendilerini zorlu bir mücadelenin içinde bulur.

3 Nisan 2020’de Türkiye’de vizyona girmesi planlanan Onward, koronavirüs salgını sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi. 16 Mart 2020’de ABD’de vizyona girdi ve salgın sebebiyle son 20 yılın en düşük gişe performansına imza attı.

Cyborg – Koronavirüs Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: TBD
Oyuncular: Ray Fisher
Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2020

Cyborg Konusu

Bir bölümü makine olmasına rağmen 2017’de vizyona çıkan Justice League’in en insansı özelliklere sahip karakterlerinden biri Cyborg idi. DC’nin Cyborg karakterini geliştiriyor ve dünyanın en ölümcül teknolojik terörlerinin birinin içine atıyor. Biz de izlemek için can atıyoruz.

The Lovebirds – Film, Türkiye’de Vizyona Girmeyecek!

Yönetmen: Michael Showalter
Oyuncular: Kumail Nanjiani, Issa Rae, Anna Camp
Tür: Komedi, Romantik
Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2020

The Lovebirds Konusu ve Özeti

Kendilerini bir anda nasıl olduğunu anlayamadıkları bir cinayetin ortasında bulan bir çift, kendilerini bu işten sıyırmaya ve adlarını temizlemeye çalışır. Ayrılığın eşiğinde olan çift, bu süreçte hem cinayetten sıyrılıp hem de ilişkilerini kurtarabilecek midir?

The New Mutants / Yeni Mutantlar – Koronavirüs Salgını Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: Josh Boone
Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Alice Braga
Tür: Fantastik, Bilim Kurgu, Korku
Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2020

Yeni Mutantlar Konusu

Bir grup mutantın gizli yeteneklerini keşfetme süreçlerinin anlatıldığı filmde, Profesör X ya da gerçek adıyla Charles Xavier’in okulundan mezun olan bu mutant kahramanların hikayesini izleyeceğiz.

Vizyon tarihi birçok kez ertelenen X-Men filmi The New Mutants, koronavirüs sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi.

Peter Rabbit 2: The Runaway / Peter Rabbit: Kaçak Tavşan – 15 Ocak 2021 tarihine ertelendi

Yönetmen: Will Gluck
Oyuncular: James Corden, Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo, Elizabeth Debicki
Tür: Aile, Komedi, Macera
Vizyon Tarihi: 24 Nisan 2020

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan

Peter Rabbit filminin devamıdır.

Vizyon tarihi 24 Nisan 2020 olarak duyurulan Peter Rabbit filmi, pek çok kez tarih değiştirdikten sonra en son 2021 yılına ertelendi.

No Time To Die / Ölmek İçin Zaman Yok – Coronavirus Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: Cary Fukunaga
Oyuncular: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Rami Malek, Naomie Harris, Lea Seydoux, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Lashana Lynch
Tür: Aksiyon, Gerilim
Vizyon Tarihi: 3 Nisan 2020

No Time To Die / Ölmek İçin Zaman Yok Konusu ve Özeti

No Time To Die, Daniel Craig’in oynayacağı son James Bond filmi olacak. Görevinden ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışıyordur. Bir gün CIA’den arkadaşı Felix Leiter ondan bir yardım ister. Jamaika’daki sakin ve huzurlu hayatına kısa bir ara vermesi ve arkadaşına yardım etmesi gereken Bond’u bu sefer nasıl maceralar beklemektedir? Bond’un peşinde olduğu kötü adam, son teknoloji silahlar taşımaktadır.

No Time To Die, corona virus salgını sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi.

Mayıs

Black Widow – Coronavirüs Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: Cate Shortland
Oyuncular: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz
Tür: Aksiyon, Macera
Vizyon Tarihi: 1 Mayıs 2020 6 Kasım 2020

Black Widow Konusu ve Özeti

Marvel Comics’in Natasha Romanoff’a odaklanacak karakter filmi Black Widow, çizgi roman takipçileri ve MCU hayranları tarafından merakla bekleniyor. Scarlett Johansson’ın canlandırdığı Black Widow’da Captain America Civil War’dan sonra yaşananlar konu alınacak.

1 Mayıs 2020’de vizyona girmesi beklenen Black Widow, hayranlarının imza çalışmalarına rağmen koronavirüs salgını sebebiyle ertelenmek zorunda kaldı. Black Widow filminin yeni vizyon tarihi 6 Kasım 2020 olarak duyuruldu.

The Personal History of David Copperfield

Yönetmen: Armando Iannucci
Oyuncular: Dev Patel, Peter Capaldi, Aneurin Barnard, Ben Whishaw, Tilda Swinton, Hugh Laurie, Gwendoline Christie, Benedict Wong
Tür: Dram, Tarihi, Komedi
Vizyon Tarihi: 8 Mayıs 2020

The Personal History of David Copperfield Konusu ve Özeti

The Personal History of David Copperfield, Charles Dickens’ın kült eseri David Copperfield’dan uyarlanıyor. David Copperfield’ın doğumundan hayatının sonuna dek yaşadıklarını konu alan filmin başrolünde ise Dev Patel var.

Greyhound – Corona Virüs Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: Aaron Schneider
Oyuncular: Tom Hanks, Elisabeth Shue, Stephen Graham, Lee Norris
Tür: Dram, Tarihi, Savaş
Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2020

Greyhound Konusu ve Özeti

Alman denizaltılardan kaçıp Kuzey Atlantik’i geçme gayretine girişen Amerikan savaş gemisi Greyhound’un kaptanı Ernest Krause’un maceralarını izleyeceğiz.

Vizyon tarihi en son 12 Haziran 2020 olarak değiştirilen Greyhound, koronavirüs sebebiyle belirsiz bir tarihe ertelendi.

Trolls World Tour

Yönetmen: Walt Dohrn, David P. Smith
Oyuncular: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Jamie Dornan, Sam Rockwell, Rachel Bloom, Chance the Rapper
Tür: Animasyon, Aile, Komedi
Vizyon Tarihi: 15 Mayıs 2020

Troller Dünya Turu Konusu ve Özeti

Funk, country, rock, pop, klasik müzik ve tekno gibi müzik türlerini temsil eden 6 farklı troll kabilesi vardır. Ana karakterlerimizden Poppy ve Branch da bu kabilelerden birine ait olduklarını öğrenir. Bu kabilelerden Hard-rock’a üye olan Queen Barb ve babası King Trash, diğer tüm kabileleri yok edip dünyaya sadece rock müziğin hakim olmasını ister. Poppy ve Branch ise buna engel olmaya çalışacaktır.

Legally Blonde 3 – Film Türkiye’de Vizyona Girmeyecek

Yönetmen: TBD
Oyuncu: Reese Witherspoon
Tür: Komedi
Vizyon Tarihi: Belirsiz

Legally Blonde 3 Konusu ve Özeti

2001’de vizyona giren Bu Nasıl Sarışın filminin üçüncü devam halkası olan Legally Blonde 3 filminde, Elle Woods karakterini yine Reese Witherspoon’dan izleyeceğiz.

Barbie

Yönetmen: TBD
Oyuncular: Margot Robbie
Tür: Komedi, Aile
Vizyon Tarihi: Belirsiz

Barbie Konusu ve Özeti

Kendini yaşadığı dünyaya ait hissetmeyen Barbie, herkes tarafından dışlanınca uyum sağlayabileceği bir dünya arayışına girişir ve bizim dünyamıza doğru yola çıkar. Hayatı tamamen değişir ve geldiği yerde dışlanmasına sebep olan özellikleri bu yeni dünyada onu ayrıcalıklı kılar. Barbie karakterini sarışın oluşu ve güzel fiziğiyle Margot Robbie canlandırıyor.

Fast & Furious 9 – Koronavirüsü Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: Justin Lin
Oyuncular: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Lucas Black, Tyrese Gibson
Tür: Aksiyon
Vizyon Tarihi: 22 Mayıs 2020

Fast & Furious 9 Konusu ve Özeti

Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filmi olan Fast and Furious 9, izleyicisini yine nefes kesen bir heyecana ortak ediyor.

Artemis Fowl

Yönetmen: Kenneth Branagh
Oyuncular:
 Judi Dench, Ferida Shaw, Josh Gad
Tür: Macera, Fantastik, Aile
Vizyon Tarihi: 12 Haziran 2020

Artemis Fowl Konusu ve Özeti

Dahi olarak doğan Artemis Fowl’un hayatı, bir gün babasının aniden ortadan kaybolması ile değişecektir. 12 yaşındaki Artemis, babasının ortadan kaybolmasının sebebini bulmak için gizli bir peri ırkıyla mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Haziran

Candyman

Yönetmen: Nia DaCosta
Oyuncular:
 Yahya Abdul-Mateen II, Tony Todd, Teyonah Parris
Tür: Korku
Vizyon Tarihi: 12 Haziran 2020

Candyman Konusu ve Özeti

Candyman, ayna karşısına geçip ismini 5 defa söyleyen kişilere göründüğü rivayeti dilden dile dolaşan bir varlıktır. Genç bir adam Candyman gizemini çözmek için kolları sıvar. Tanıdıkları ona her ne kadar bu konudan uzak durması gerektiğini söylese de dinlemez ve aynanın karşısına geçip yasaklı ismi 5 kere söyler.

Soul

Yönetmen: Pete Docter
Oyuncular: Jamie Foxx, Tina Fey, John Ratzenberger, Daveed Diggs
Tür: Animasyon, Macera, Aile
Vizyon Tarihi: 19 Haziran 2020

Soul Konusu ve Özeti:

Bir jazz piyanisti olma hayali ile yaşayan müzik öğretmen Joe Gardner, New York sokaklarında gezerken kanalizasyona düşer. Bambaşka bir dünyaya açılan kanalizasyon çukurundan gerçek dünyaya dönebilmenin yollarını aramaya başlar.

In The Heights

Yönetmen: Jon M. Chu
Oyuncular:
 Anthony Ramos, Leslie Grace, Corey Hawkins, Jimmy Smits, Stephanie Beatriz, Dascha Polanco
Tür: Müzik, Romantik, Dram
Vizyon Tarihi: 3 Temmuz 2020

In The Heights Konusu ve Özeti:

Büyükannesinden miras olarak kalan bir şarap dükkanının sahibini konu alan filmde, ana karakterimiz dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme hayalleri kurmaktadır.

Top Gun: Maverick – Corona Virus Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: Joseph Kosinski
Oyuncular: 
Tom Cruise, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Val Kilmer, Jay Ellis, Miles Teller, Monica Barbaro
Tür: Aksiyon, Dram
Vizyon Tarihi: 26 Haziran 2020 23 Aralık 2020

Top Gun: Maverick Konusu ve Özeti

Başrollerinde Tom Cruise ve Kelly McGillis’in oynadığı Top Gun filminin devam halkası olan Top Gun: Maverick, tam 33 senenin ardından macerayı kaldığı yerden devam ettiriyor. Başrolde yine Tom Cruise’un yer aldığı filmde, ilk filmdeki gibi ABD Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell karakterine hayat verecek.

26 Haziran 2020 tarihinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Top Gun: Maverick filmi koronavirüs sebebiyle ertelendi. Filmin yeni vizyon tarihi 23 Aralık 2020 olarak duyuruldu.

Temmuz

Minions 2: The Rise of Gru

Yönetmen: Kyle Balda, Brad Abelson
Oyuncular:
 Pierre Coffin, Steve Carell
Tür: Animasyon, Aile
Vizyon Tarihi: 31 Temmuz 2020 Belirsiz

Minions 2: The Rise of Gru Konusu ve Özeti

Tüm dünyada adından söz ettiren ve çok sevilen Minions animasyonunun devam halkası olan The Rise of Gru, Bob, Kevin ve Stuart’ın yeni maceralarına odaklanıyor. Marketten muz alamadıkları için çok öfkelenen üçlü, bu konuyu Beyaz Saray’a taşır. Tabii ki ciddiye alınmazlar. Bu sefer de ciddiye alınmadıklarına sinirlenip hükümeti devirme planları yapmaya başlarlar.

Ghostbusters: Afterlife

Yönetmen: Jason Reitman
Oyuncular:
 Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd
Tür: Fantastik, Komedi, Bilimkurgu
Vizyon Tarihi: 10 Temmuz 2020

Ghostbusters: Afterlife Konusu ve Özeti

Yeni nesil Ghostbusters Afterlife filmi, orijinal filmlerin devamı niteliğinde olacak. Tek başına iki çocuğunu yetiştirmeye çalışan Callie, küçük bir kasabada babasından kalan evde yaşıyordur. Phoebe ve Trevor ismindeki çocuklar dedeleri hakkında birtakım araştırmalara girişir ve aslında Hayalet Avcıları ile esrarengiz bir bağlarının olduklarını keşfederler.

Tenet

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: John David Washington, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Michael Caine, Himesh Patel
Tür: Aksiyon, Romantik, Gerilim, Casusluk
Vizyon Tarihi: 17 Temmuz 2020

Tenet Konusu ve Özeti

Bir kısmı Estonya’da çekilen Robert Pattinson, John David Washington başrollü film Christopher Nolan’ın yeni filmidir.

TENET filminin fragmanı:

Jungle Cruise

Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Oyuncular: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Édgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti
Tür: Aksiyon
Vizyon Tarihi: 24 Temmuz 2020 30 Temmuz 2021

Jungle Cruise Konusu ve Özeti

Bir inanca göre Amazon’da bulunan bir ağacın iyileştirme gücü vardır ve sadece ok ucuyla açılıyordur. Lily, ok ucunu bulur ve yollara düşer. Yolda Frank isminde bir kaptan ile tanışır, kaptan ona tehlikeli bir yolculukta olduğunu söylese de dinletemez.

24 Temmuz 2020’de vizyona girmesi planlanan Jungle Cruise, korona virüs sebebiyle 30 Temmuz 2021 tarihine ertelendi.

Green Lantern Corps

Yönetmen: TBD
Oyuncular: TBD
Vizyon Tarihi: 24 Temmuz 2020

Green Lantern Konusu ve Özeti

John Stewart, Guy Gardner ve elbette Hal Jordan gibi karakterleri içerdiği söylenen Green Lantern Corp için son yıllarda çok değişiklik oldu; fakat resmi olarak iptal edilip edilmediği veya ertelenip ertelenmeyeceği duyurulana kadar listede tutacağız.

Morbius

Yönetmen: Daniel Espinosa
Oyuncular: Jared Leto, Jared Harris, Adria Arjona, Matt Smith, Tyrese Gibson
Tür: Dram, Aksiyon, Bilimkurgu
Vizyon Tarihi: 31 Temmuz 2020

Morbius Konusu ve Özeti

Tedavisi olmayan bir hastalığı farklı bir yöntemle tedavi etmeye çalışan Morbius, hiç beklemediği bir sonuçla karşı karşıya kalır. Dünya onun için bambaşka bir hal almıştır çünkü artık o bir vampire dönüşmüştür. Sürekli kan içme isteği, ışığa karşı dayanılmaz hassasiyeti ve insanüstü güçleri ile mücadelesi onu oldukça zorlayacaktır.

Ağustos

Wonder Woman 1984

Yönetmen: Patty Jenkins
Oyuncular: Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig
Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik
Vizyon Tarihi: 14 Ağustos 2020

Wonder Woman 1984

Gal Gadot’un hayat verdiği DC karakteri Wonder Woman’ın gelecekte yaşadığı maceraları konu alan devam halkasıdır.

Bill & Ted Face the Music

Yönetmen: Dean Parisot
Oyuncular: Keanu Reeves, Alex Winter, Samara Weaving, Jillian Bell, Kristen Schaal, Anthony Carrigan
Tür: Komedi, Macera, Bilimkurgu
Vizyon Tarihi: 21 Ağustos 2020

Bill & Ted Face the Music Konusu ve Özeti

Rock müzik tutkunu iki arkadaş olan Bill ve Ted, gezegeni kurtarmak için bir şarkı yaparlar ve sonrasında geleceğe gidip bu şarkının işe yarayıp yaramadığına bakarlar.

Eylül

Monster Hunter

Yönetmen: Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Milla Jovovich, Meagan Good, Ron Perlman, Tony Jaa
Tür: Aksiyon, Fantastik
Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2020

Monster Hunter Konusu ve Özeti

Askeri birliğin kadın lideri bir gün portaldan geçerek farklı bir gerçekliğe adım atar. Bu yeni evren canavarların istilası altındadır. Canavarlarla savaşan Hunter ile güçlerini birleştirerek onların portaldan geçip kendi gezegenlerine saldırmalarını önlemeye çalışır.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Directed by: Michael Chaves
Starring: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, Julian Hilliard
Tür: Korku
Opening on: 11 Eylül 2020

The Conjuring: The Devil Made Me Do It Konusu ve Özeti

Son yıllardaki korku serilerinden Conjuring’in üçüncü filmi olarak vizyona girecek olan The Conjuring: The Devil Made Me Do It, paranormal olayları araştıran bir çiftin hikayesine odaklanıyor. Bu kez çifte çok farklı bir dava gelmiştir. Kendinin şeytani bir varlık tarafından ele geçirildiğini söyleyen katil zanlısı, yardım etmeleri için çiftimize başvurur.

The King’s Man

Yönetmen: Matthew Vaughn
Oyuncular: Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Matthew Goode, Charles Dance, Daniel Brühl, Stanley Tucci, Djimon Hounsou
Tür: Aksiyon, Casusluk
Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2020

The King’s Man Konusu ve Özeti

Kingsman filminin spin-off’u olarak çekilen The Kings Man, büyük bir katliamla sonuçlanacak bir savaş planı yapmaktadır; fakat onu durdurmak için harekete geçen biri vardır.

Ekim

The Many Saints of Newark

Yönetmen: Alan Taylor
Oyuncular: Michael Gandolfini, Vera Farmiga, Jon Bernthal, Billy Magnussen, Ray Liotta, Corey  Stoll, Alessandro Nivola
Tür: Polisiye, Dram
Vizyon Tarihi: 9 Ekim 2020

The Many Saints of Newark Konusu ve Özeti

Kült dizi The Sopranos’ta yaşananların öncesine odaklanan film, 1960’lı yıllarda geçiyor. Afrikalı ve İtalyan Amerikalıların arasındaki çatışmalar ve mücadeleri anlatan filmin yönetmen koltuğunda ise Alan Taylor oturuyor.

Last Night in Soho

Yönetmen: Edgar Wright
Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Thomasin McKenzie, Diana Rigg, Terence Stamp
Tür: Gerilim, Korku
Vizyon Tarihi: 2 Ekim 2020

Last Night in Soho Konusu ve Özeti

Cornetto Üçlemesi olarak bilinen Scott Pilgrim vs. the World, Baby Driver filmleriyle ün kazanan Edgar Wright, korku türündeki yeni filmi Last Night in Soho ile izleyici karşısına çıkıyor. Edgar Wright ve Penny Dreadful’un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns’in senaryosunu yazdığı film, özellikle korku severlerin oldukça dikkatini çekecek!

BIOS

Yönetmen: Miguel Sapochnik
Oyuncular: Tom Hanks, Caleb Landry Jones, Skeet Ulrich
Vizyon Tarihi: 2 Ekim 2020

BIOS Konusu ve Özeti

Bilim kurgu filmi olan BIOS, yıkım sonrasındaki dünyayı konu alıyor. Ölmek üzere olan sahibinin köpeğini koruma amacıyla yaratılan bir robotun sevgiyi öğrenme sürecini izleyeceğiz.

Nil’de Ölüm / Death on the Nile

Yönetmen: Kenneth Branagh
Oyuncular: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer, Annette Bening, Rose Leslie, Letitia Wright
Tür: Polisiye
Vizyon Tarihi: 9 Ekim 2020

Nil’de Ölüm / Death on the Nile Konusu ve Özeti

1937 basım Agatha Christie kitabından uyarlanan Nil’de Ölüm, tüm Agatha Christie uyarlamaları gibi gerilim ve polisiye türünde olacak. Oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Armie Hammer gibi isimlerin olduğu filmde, Kenneth Branagh yönetmen koltuğunda oturuyor.

G.I. Joe: Snake Eyes

Yönetmen: Robert Schwentke
Oyuncular: Henry Golding, Ursula Corbero, Samara Weaving, Iko Uwais
Tür: Aksiyon
Vizyon Tarihi: 16 Ekim 2020

G.I. Joe: Snake Eyes Konusu ve Özeti

La Casa De Papel dizisinde Tokio olarak ünlenen Ursula Corbero’nun da yer aldığı G.I. Joe Snake Eyes, aksiyonseverleri fazlasıyla tatmin edecek gibi görünüyor.

Halloween Kills

Yönetmen: David Gordon Green
Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Anthony Michael Hall
Tür: Korku
Vizyon Tarihi: 16 Ekim 2020

Halloween Kills Konusu ve Özeti

Cadılar Bayramı filminin devamı olarak çekilen Halloween Kills’in oyuncu kadrosunda Jamie Lee Curtis, Judy Greer gibi isimler yer alıyor.

Cadılar / The Witches

Yönetmen: Robert Zemeckis
Oyuncular: Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci
Tür: Fantastik, komedi, aile
Vizyon Tarihi: 16 Ekim 2020

Cadılar / The Witches Konusu ve Özeti

Küçük bir çocuk önemli bir sır keşfettikten sonra hayatı tamamen değişecektir. Küçüklüğünden beri masallardan duyduğu cadıların gerçekten var olduğunu öğrenen 7 yaşındaki Norveçli çocuk, cadıların çocuklara yönelik karanlık planlarını öğrendiğinde onları durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişecektir.

Kasım

Eternals – Koronavirüs Sebebiyle Ertelendi

Yönetmen: Chloé Zhao
Oyuncular: Angelina Jolie, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Gemma Chan, Richard Madden, Kit Harington, Brian Tyree Henry
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik
Vizyon Tarihi: 6 Kasım 2020 12 Şubat 2021

Eternals Konusu ve Özeti

Angelina Jolie, Salma Hayek ve Kit Harington gibi ünlü isimleri ağırlayan The Eternals, kozmik varlıkların ve süper güçlere sahip ırkların birbirleriyle mücadelesini konu alıyor.

6 Kasım 2020’de vizyona girmesi planlanan The Eternals filmi 2021’e ertelendi. Yeni vizyon tarihi 12 Şubat 2021 olarak belirlendi.

Stillwater

Yönetmen: Tom McCarthy
Oyuncular: Matt Damon, Abigail Breslin, Camille Cottin
Tür: Dram, Gerilim
Vizyon Tarihi: 6 Kasım 2020

Stillwater Konusu ve Özeti

Masum bir kızı cinayetten yargılayarak hapse atan bir sistem ve kızını kurtarmak için Oklahoma’dan Marsilya’ya giden bir baba… Tüm bu zorlu kurtarma sürecinde dilini ve kültürünü bilmediği bir memlekette ne pahasına olursa olsun kızını temize çıkarmaya çalışır. Bu sırada kendi içsel yolculuğu ile kendini keşfetme süreci de başlar.

Godzilla vs. Kong

Yönetmen: Adam Wingard
Oyuncular: Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry
Tür: Aksiyon, Macera
Vizyon Tarihi: 20 Kasım 2020

Godzilla vs. Kong Konusu ve Özeti

Beyaz perdenin en eski canavarlarından Godzilla ve King Kong’u karşı karşıya göreceğimiz bir film hazırlığı sürüyor. Yönetmen koltuğunda The Guest ve You’re Next gibi korku filmlerini yöneten Adam Wingard oturuyor. Geçtiğimiz yıl vizyona giren Godzilla: King of the Monsters beğenilmediği için Godzilla vs. Kong filminin çok daha dikkat çekici ve iyi olması için büyük çaba gösterildiğini söylemekte fayda var.

Aralık

The Croods 2

Yönetmen: Joel Crawford
Oyuncular: Ryan Reynolds, Nicolas Cage, Emma Stone
Vizyon Tarihi: 23 Aralık 2020

The Croods 2 Konusu ve Özeti

Nicolas Cage, Ryan Reynolds ve Emma Stone’un başrollerinde olduğu The Croods 2, Croods filminin devam halkası. Tarih öncesi dönemden gelen Betterman ailesi, Crood’lara karşı çekişmeli bir mücadeleye girişir.

Uncharted: Drake’s Fortune

Yönetmen: Travis Knight
Oyuncular: Tom Holland, Mark Wahlberg (in talks)
Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2020

Uncharted: Drake’s Fortune Konusu ve Özeti

Sony’nin oyundan uyarlama filmi Uncharted: Drake’s Fortune, Nathan Drake’in hikayesini anlatıyor. Mark Wahlberg’in başrolde olduğu filmde oynayacağı kesinleşen isimler arasında Robert DeNiro ve Joe Pesci de var.

Dune

Yönetmen: Denis Villeneuve
Oyuncular: Timothée Chalamet, Josh Brolin, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Javier Bardem, Jason Momoa, Dave Bautista, Zendaya
Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2020

Dune Konusu ve Özeti

Son yılların gözdesi Timothee Chalamet’in başrolde olduğu Dune filmi oldukça ilgi çekici bir konuya sahip. Baharat adı verilen çok değerli bir kaynağın tek üretildiği yer olan çöl gezegeni Arrakis, ve Arrakis’i ele geçirme çabası içerisindeki asil aileleri konu alıyor. Paul Atreides’in ailesi çöl gezegeni Arrakis’in kontrolünü sağladığı için onlara tuzak kuran aileler de olacaktır. Gelecekte geçen bu sürükleyici bilimkurgu filmini biz şimdiden merak ettik.

Yorum yap

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Bizi Sosyal Medya'da Takip Etmeyi Unutmayın!